Csontleves

Nem egyszer megkérdezték már tőlünk, hogy hogy készítjük a csontlevest. Hát így. Előveszek egy nagy lábost. Megtöltöm vízzel, és beleteszek egy kanálka ecetet, mert az ecettől jobban kioldódik a csontból minden, aminek ki kell oldódni. Ilyenkor mehet bele só, bors is, ízlés szerint. Beleteszem a csontot: csirkeaprólékot vagy marhalábszárcsontot. A csirkeaprólékot úgy szoktuk venni, hogy …

TovábbCsontleves

Egyik kedvenc vacsoránk

Elhelyezzük, megsózzuk. Megsütjük. Kiütögetjük… … és kész is van. Persze ennyi zsírhoz valami házi készítésű kenyér is dukál. Azaz, ez a ritka kenyérevős napjaink egyike… Van, hogy hosszában vágott verzióhoz jutunk, de a forma igazából mindegy is. Nyami!! Ti is szoktatok velőscsontot enni?